Zoeken naar:

Steve Meert werd geboren te Hasselt op 19 juni 1980, als jongste van 2 broers.

Zijn ouders gaven hem een fijne jeugd. Ze hadden wel hun handen vol met hem want al als jonge spruit was hij een spring in ’t veld.

Zijn vader, broer,nonkels en neven speelden Basketbal bij de Hasseltse club BT Hasselt. Dus kon het ook voor hem niet uitblijven Van zijn 6de tot en met zijn 12de zat hij in de club.

 

Op zijn 12de kreeg de toneelmicrobe Steve te pakken.

Met Toneelvereniging “Harlekijn” speelde hij jaarlijks wel zijn toneelstuk en leerde hij het klappen van de zweep. Hij zou dit blijven doen tot zijn 23ste. Toen kreeg hij namelijk meer en meer aanbiedingen binnen om mee te spelen in diverse tv series.

Met “Harlekijn” had hij een kortfilm gemaakt “Het zwarte mysterie” en dat wekte bij hem een grote interesse op hierin door te gaan.

Zijn allereerste tv rol speelde hij in “Spoed” van Studio Amusement. Hij speelde een patiënt die zijn arm in de gips had. Al vlug kende hij zijn scenariotekst van buiten: “Ok, bedankt tot ziens”.

Hierna volgde alles zich snel op. Er kwam amper een serie op tv, waarin hij niet in meespeelde. De makers van “Spoed” bedacht hem zelfs een edelfigurantenrol als ambulancier. Deze rol speelde hij 4 jaar.

Begin februari 2008 stelt Steve zich kandidaat voor het Vt4 programma “FC NERDS”.

De selectie werd aanvaard en Steve was een bak bier rijker.

Dan kwam hij zijn radiomaatje, Chris Geerts, na een lange periode terug tegen.

Chris vroeg Steve om een ​​programma te presenteren “De Daverende Dinsdag” was geboren.